Иновациите в професионално кухненско оборудване - част 1


 Все по-голям брой ресторанти и търговци на храни възприемат нови технологии, за да направят операциите си по-гладки. Това също означава повишено търсене на професионално кухненско оборудване.

Професионалното кухненско оборудване надхвърля тенджерите и тиганите на вашата баба

Съдът за готвене е важна част от кухненското оборудване. Може би най-важното. Но в професионалната кухня, която трябва да приготвя множество поръчки и да гарантира, че протоколите за безопасност на храните се спазват правилно, тенджерите и тиганите в стил баба са отминали.

През последните няколко години индустрията за хранителни услуги се фокусира върху внедряването на автоматизирани технологии в своето професионално кухненско оборудване за готвене. По този начин производителите на търговско оборудване за готвене създават нови устройства с функции за управление чрез Интернет на нещата (IoT) и други технологии. В резултат на това индустрията за хранителни услуги измества фокуса си върху оборудване, вградено с високотехнологични технологии и автоматизация. Едно от тези популярни иновативни устройства е хладилникът R2-D2. С нови иновации като тази, работещите в индустрията за търговско оборудване изглежда са готови да направят нови грешки, опитвайки се да навлязат в пазар, който има свързано търговско оборудване.

Професионално готварско оборудване: Бъдещето на индустрията

Оборудването за хранителни услуги осигурява лесно приготвяне на храна и безопасност в търговските кухни. Състои се от кухненско оборудване за готвене, охладителни системи, отоплителни системи, професионални ел, скари и др.

Независимо дали обмисляте да актуализирате съществуващата си кухня или да отворите нов ресторант, вземането на решение за правилното оборудване, което да закупите за вашия бизнес, е от решаващо значение за дългосрочния успех. Първо трябва да се закупи основно професионално кухненско оборудване, но в крайна сметка може да има смисъл да се инвестира в някои последователни технологични надстройки. Това ще гарантира, че вашият персонал може да направи всичко необходимо възможно най-бързо и ефективно. Това също ще ги направи щастливи и ще помогне за намаляване на всички процеси на готвене, които може да отнемат твърде много усилия и време.

Това оборудване е широко разпространено в ресторанти, пицарии, хотели, търговски институти и бюджетни хотели за приготвяне на различни кухни и  запазването им в безопасност по време на съхранение. От професионално кухненско оборудване се нуждаят както ресторанти, така и хранителни магазини, сладкарници и всички видове кухни, работещи с клиенти.

В ТИМ ИНОКС предлагаме качествено кухненско оборудване, ресторантско оборудване, оборудване за пицарии, барове, магазини от неръждаема стомана. Предлагаме професионални ел. скари за малки ресторанти, както и линии за бързо хранене

КОНТАКТИ:
Адрес: гр. Пловдив, ул. „Владая“ 7
Мобилен: +359 887 97 93 17
Email: vav_plovdiv@hotmail.com




 


Коментари